Grön färg, minne blått!

Jag är trött. Jättetrött. Sjukt trött. Helvetes trött. Fy fan vad trött jag är!
Trött på det flesta och det mesta. Psykiskt trött. Hur mycket man än tragglar så kommer man ändå bara fram till samma sak. Även om man vill komma fram till något så är man ändå fast vid samma ståndpunkt. Det är påfrestande. Och jag blir bara mer trött. Och jag blir ännu mera trött när jag fokuserar mig på att inte tänka när jag ändå tänker. Någon rimlighet? Naee ... Jag är trött! Inget negativt skrivet, absolut inte - men inte heller positivt. Bara trött. På allt och ingenting.

En kär vän till mig sade: "Alla gör sina val, bra och dåliga! Men man får stå för konsekvenserna också. Allt handlar om vilka val man gör i livet och gör rätt val, det är enkelt tänk bara lite innan du agerar så kommer det gå bra!!"

Det fiins ju olika sorters val vi får gå igenom här i livet. Så som materiella val - jag anser att det bara är som lite "smågodis" vi har igenom livet. Materiella ting som förgyller vår närvaro och vårt utseende. Använd denna krämen, din hy blir fin! Kostar bara 800:- Eller, den jackan är jävligt snygg, och jag ser bra ut i den. Materiella ting som får oss tillfredställda i vår omgivning och hem.

Men dom valen som man går igenom om hur man ska bli tillfredställd i sitt inre då? Så som lycka, förnöjelse & sprudlande värme då? När andra är inblandade i valet, då kan man agera "rätt" men ändå inte vara lycklig. Vad är rätt eller fel i sitt val då? Man kan ju aldrig välja åt någon annan hur mycket man än vill! och ibland kan det bli så sjukt irreterande och ledsamt, för man hamnar ju i skiten själv! Nej förlåt, fel ordval och ta "... i skiten själv" - det jag ville få fram var, man står ju ensam kvar. Men samtidigt så får man väl se det, ta emot det, acceptera och tänka "okej" !? Man kan ju aldrig göra val åt någon annan, men man kan indikera på vad man tycker är rätt och hopppas att man gjort någon typ av influens. Ash. För mycket gojja kanske, ingen rim och reson på det hela kanske. Men jag är trött. Så jävla trött.

En lång tid har gått, jag har nytt jobb. Gjort saker, varit utomlands, träffat nytt folk. Men du har alltid varit med mig överallt. Jag var i Ayia Napa i oktober, du var där! Mentalt! Jag var på priden i stockolm, du var där .. Mentalt! Jag har ny lägenhet, du bor där! MENTALT! Jag är trött! Jag väljer att inte ha dig mentalt, men jag har det! VARFÖR. Jag har gjort ett val! Allt handlar inte bara om val, det handlar om så mycket mer. Sjukt mycket mer, val är en stor stark grundpelare i vårt cirkel system som går runt och runt tills att vi dör. Men det är endast vi som formar vägen dit.

Jag är trött på att ha drömmar. Jag är trött på att se en framtid. Jag är trött på att se mitt förflutna. Jag är trött, du gör mig trött. Så sjukt trött. Du finns överallt. Och jag är trött. Abolut inte ditt fel. Det är mitt eget, för jag skickar dubbla budskap till mig själv!
Varje dag jag åker till jobbet, så åker jag förbi ett hus, det är det fulaste hus jag nånsin sett i hela mitt liv. Den har exakt samma färg som du hade i ditt rum. Den skrikiga gröna färgen som gav mig en chock varje gång jag vaknade till en början hos dig. Den får mig att tänka på dig åter igen! Musik som jag håller så kärt, nästan allt jag lyssnar på - och mina absoluta favoriter är Du. Platser och ställen, du du du du du ...
Kalla mig psykotisk, kalla mig störd. Kalla mig vad som, för jag orkar inte bry mig längre. Jag har ätit och ätit varenda känsla i min kropp som har med dig och göra. Men så fort jag blir påmind om dig så spyr jag upp dom igen. Konstig förklaring, men det är precis så som jag känner. Jag har gjort ett val för jag vill inte stå ensam kvar och må dåligt, så då trycker jag bort mina känslor, försöker att inte bli påmind utav dom. Och intalar mig själv att jag inte alls älskar dig så mycket som jag gör. Att ja inte alls vill göra allt med dig. Och att jag inte alls skulle göra exakt allt för dig. Att ja inte alls vill ha ett liv med dig. Att jag inte alls vill vara den enda som gör dig lycklig. Att ja inte alls är den som vill finnas vid din sida i vått och torrt och "döda" allt och alla i din omgivning som gör dig illa. Att jag inte alls är din. Om du nu läser detta, så kanske du flinar och skrattar åt det. Jag vet faktiskt inte. Och jag vet inte heller om jag bryr mig. För det är min kropp, mitt sinne, min känsla. Och jag vet exakt vad jag försöker "bota" - jag försöker komma på ett botemedel för att ta bort det bästaste jag någonsin kan ha mitt liv och i min vardag. Jag försöker hitta ett botemedel för att komma bort från det jag verkligen vill hålla närmast hjärtat. Jag vill ha dig närmast hjärtat. Men, jag kan inte. Och då gör jag ju ett val, baserat på en annans val - gör man rätt val då? Jag vet inte. Allt känns så fel, och jag blir trött när jag ska bearbeta bort något jag verkligen älskar och njuter av. Och om allt känns fel, ska man göra det valet då? Och om jag inte gör det valet, då kommer jag ju fortfarande bara vara trött. Det är så otroligt mycket som du inte vet någonting om som kretsar runt mitt sinne och själ. Men det är ju även ett val jag gjort. Vilket är ett val jag inte ville göra, men gjorde för att det är ju mitt hjärta som hamnar på tallriken helt. Jag blir helt blottad, då kan jag ju lika gärna ge dig kniv & gaffeln först.

Mycket på en gång här nu. Stackars blogg. Man kan ju argumentera om val i all evighet, men jag anser inte att det bara finns "rätt val" "fel val" .... Jag anser även att det finns val som man blir påtvingade vare sig man vill eller inte!

Vi alla strävar ju efter lycka, precis som du sa: I slutet handlar allt om samma sak, det som alla människor strävar efter; att vara lycklig, må bra och kunna hålla huvudet högt och vara stolt, stolt över sig själv och sin omgivning, sitt liv!

Jag håller helt med dig där! Vi alla har groppar och kullar att besegra över för att komma dit. Vi får lyckorus på vägen. Men för att verkligen finna den sanna riktiga lyckan. Vad fan gör man då!Kommentarer
Postat av: Anonym

grönt huh???

2008-02-29 @ 01:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0