Busta Rhymes - Arab money"I´m on my way back, in the most amazing way!"

Inflames - Alias.


Whuuua whuua wiie wah!

Nu börjar det gå åt rätt håll ... efter en trevlig natt med min mor då vi både bytte ut tankar känslor och tårar, så har jag tamme fan fått mig ett jobb!

Whuaa whua wiie wah. Börjar med min säljar utbildning på Måndag kl 10.00.
Nu är jag på gång!


Dagens låt, (bara för att) haha.

Inflames - Alias.

Bert ljudet, medtanke på att jag inte lärt mig stavelsen än!

Guuuuuuuud vad jag saknar dig mitt hjärta. Nu har det gått 3 veckor och 1 dag, de känns redan som 5 månader. Och det är tiden du ska vara borta!?!??!?! My god!

Prinsessan i mitt liv. *Bert*"I've been alone so many nights now and I've been waiting for the stars to fall.
So here I am staring at the moon tonight, wondering how you look in this light.
The day when you're standing here in front of me, that's the day when I know that God does exist,
because he will have answered every single prayer of mine, to be with you.
... Just to be with you ...!"

en väärldslig sak, ahaa!

Snart är denna veckan också äntligen slut, eller ah - vi är ju iaf halv vägs igenom! Woho.
Känner mig små krasslig, vet inte om jag håller på och bli sjuk igen. Men har ju aldrig riktigt tillåtit mig själv till och bli helt frisk då jag valt att åka iväg och träna osv. Men det får väl tiden visa, känns som om det finns värre saker och bry sig. Har börjat ta saker lite mer med en nypa salt. Mycket snack åker in genom ena örat och ut genom det andra. Men man orkar inte engagera sig så mycket i saker och ting kring ens medmänniskors liv när dom säger en sak och gör en annan. Innerst inne måste man ju alltid tänka på sig själv, vilket jag vet att jag absolut suger på. Me, myself & I har aldrig riktigt varit en första prioritet - men jag har samtidigt lärt mig och hantera det.
Det roliga är ju att jag och min polare Yasmina, vi har ju våldgästat Gretas lite nu i det sista, och när man kommer dit - det är ju så jävla uppenbart till varför vi gjorde valet med och dra oss ett steg tillbaka. Äckligt säger jag bara!
Hon är ihop med hon, men hon är otrogen med allt och alla, medans den tredje letar ny kärlek men har en väntandes hemma. Varför vara med någon om man ändå inte kan hålla sig till en? Eller varför vara så jävla blåögd och låta det passera? Jag förstår inte riktigt problemet som alla har börjat "gnabba" om nu i det sista, men jag tycker det är patetiskt.
Synd och säga, men allt är sig likt. Spela ni spel, men jag vill inte vara med och leka. Hellre den ensamvarg som jag själv tränat mig till än och bjuda på mig själv till folk som inte vet hur man ska uppskatta saker och ting.

Har varit på en ny intervjuv, svar inom två veckor så vi får väl se. Har lite saker och fixa i stan imorgon - tack vara tattarungarna i Kungälv samt min briljanta kompetens!
Men det ser ut som att det kommer lösa sig hyffsat bra, lite irreterande dock och vara utan all min musik och det där lilla extra som jag hade med mig. Min kärlek!

Har kommit fram till lite planer inför året, 1-3 Maj så är vi ett gäng som ska bestiga malmös krogar samt inta Köpenhamn med storm. Magic System ska spela där under lördagen och jag är tvääääääär glad som ska dit! Boougher boougher! :D
Ska försöka få mitt taniga lilla arsle upp till Norrland till syster min. En vecka si sådär.
Sen så har vi det skönaste, Tjeckien Open - innebandy cupen i Prag. I liiike it alot! Får vi se till och fullborda nu flickor!

Idag har jag haft en abstinens dag på soffan. Sprängande huvudvärk, en halvkrasslig mor och en extrem saknad efter dig min kära. Tittar på dig hela tiden och varje dag. Du är otroligt vacker!

Jag är som en söndag morgon och du en fredag natt. Och när vi kysser varandra så är det som en perfekt weekend, inte ett regn moln i sikte.
Och när jag känner mig ensam, så är du biten i mitt liv som fattas!
Och när du börjar få andnöd, så vill jag vara tjuven som tar den!

Det finns så många sånger som jag kan sjunga för att få tiden att gå. Och för tillfället så börjar det ta slut på min kreativitet till att förbruka min tid till något annat än att enbart tänka på dig. Jag har en bild på dig som jag alltid har mig nära, bara för att se ditt vackra du varje dag. Med dig är vad jag föredrar att vara, men nu är vi där vi är - jag här, du där.
Ibland känns det svårt och jobbigt, men samtidigt är det ett faktum att din famn är oumbärlig för mig.
Nu är det en period då minutrarna känns som timmar och timmarna känns som dagar ...


Hanson - With you in your dremas.

Christina Millian - Us against the world.

Michael Bublé - Home.

The Veronicas - Untouched.

David Archuleta - To be with you.

Richard Marx - Right here waiting. 
Darin Ft Kat De Luna - Breathing your love.
Agnes - On and On.


Ibland får man helt enkelt vända andra skinkan till!


Vad faaaan händer då!?

Tväär sur! Här är en topp lista utan dess like.
Dock är inte ordningen den samma - allt är bara upp punktat och en fråga är om vad fan är det som händer egentligen!?

- Skottlossning i Mölndal, en kille i 20 års åldern blir skjuten till döds, en annan skadad och flyr för sitt liv till Hisingen där som han i sin tur får hjälp till sjukan.

- Influenstider, fytti faaaaan - tänk om man kunde få slippa dessa sjukdomar!

- En tjej från min gamla gymnasieskola blev mördad för några dagar sedan, hennes kille är misstänkt.

- Jo, de bästa - som gör att denna dagen har blivit en utav dom bästa. Kommer ut från träningen, ute i kungälv - då har nån jävla tattare slått sönder Yaizas bilruta, stökat till som faaaaaaan - glas överallt. Men det komiska var ju självklart att dom enbart snodde min ägodelar och ingen annans. Lucky fucking me, yippikajej - Kul! Tack som fan! Så nu har jag snackat med polisen halva natten, ska ringa till länsförsäkringar imorgon. En jävla massa skitgöra för en sån grej. Bitter som fan!

Ska gå och lägga mig. Sova bort all aggression, för jag svär. Hade ja kommit ut och sett, jag hade jagat ungjävlarna - tagit den ena i nack skinnet och nitat den andre med. Jävla fitta!
Vi nästa blogg tillfälle har de förhopningsvis gått lite mer åt mitt håll, och är betydligt roligare att läsa.
Men jag måste slänga in en sak mitt i allt det bittra, och det är till dig mitt hjärta - du som får mig att hålla humöret uppe!

Cajsa Stina Åkerström - Långt härifrån

"Mörkret faller tungt utanför en sista strimma ljus innan dagen dör, härinne är det varmt och jag slår mig ner. Rösten ur filmen fyller mig för den som talar bär drag av dig, om du ändå vore här just nu!

Nu ser jag dig mot himlen som strör vintergatans stjärnor ovanför ... Älskling fast du är långt härifrån finns du alltid nära mig ändå, för i varje steg och i varje andetag så finns du med mig natt som dag. Och även om det dröjer länge än tills jag får se dig här igen ... Finns det inget som kan hända nu, för det är jag och det är du."


kokosnöten.

Wow! Det här är tufft!
Det kommer bli tuffare ... det är tufft.
Jävligt tufft, förbannat tufft.

Mat Kearney - Breathe in Breathe out.Badabing, Badaboom!

Efter att ha stirrat på den tomma rutan som skall fyllas utav mitt blogg inlägg nu i typ en kvart så är det ju ett rent faktum att jag har skrivkramp. Visst, det finns saker och skriva om och även kanske en del saker att berätta, men vart börjar man någonstans för att det liksom ska hålla ihop? Orka tänka så jag kör på och hoppas på det bästa ...

Först och främst måste jag säga att efter att legat sjuk så gjorde jag lätt en utav mina grymaste matcher idag.
Citerat: " Kerstin gjorde trots 7-1 en kanonmatch och räddade hemmalaget i 89:ers kontringar, särskilt i den andra perioden. 89:ers fick blodad tand och ställde om i farliga kontringar. Tur att Kerstin i målet var het, bra att inte febern hade lagt sig.."

Ljög dock för min mor med att säga att en i laget skulle låna min utrustning när jag smög ut imorse, men det var ju enbart bara för att jag skulle hinna ut och till matchen och få den gjord. Hon hade aldrig låtit mig spela, vilket samtidigt är förstårligt - och det känns lite i efterhand. Men innebandyn, eller ah - idrotten för mig har alltid varit blodig. Koppla bort - kör på!
Vi är ju tabell tvåa med Pixbo i toppen som förvånansvärt fick stryk idag utav Grundsund med 4-0, bringar glädje som fan! Nu skiljer det 1 poäng emellan oss, och jävlar vad jag ska ladda för mötet - då kommer jag gå på Mammas motto: " Blod, svett & tårar, då har du gjort en bra match!"

Ännu ett 50 års kalas har nu runnit igenom, våran kära granne Lennart. Trevligt, god mat, litet trevligt sällskap och en jävla massa sprit. Och det är beundransvärt, människan är nykter alkolist sen många herrans år tillbaka. Jag smög ifrån 1 timme under kvällen, bara för att få vila huvudet lite ifrån hönsgården, sen slank jag ner igen - och fick stapla hem en karatefull morsa. Haha - sjukt, men det är roligt när man finner likheter hos varandra ibland! Fick henne i säng för en stund sedan så nu är man barnfri. ;)
( Puss på dig mamma, vet att du läser. haha. )

I alla fall, på detta underbara 50 års kalas, så fanns det två hel sköna figurer som jag givetvis träffat innan, och dom är bögar - ett par. Lite väl råa ibland dock, men man får ta dom med en nypa salt ibland. Alla möjliga diskussioner och debatter osv, men det bästa var när jag fick veta vad den "gigantiska brandsprutan" var för något. Det är när en kille står på en toalettring och kissar i hukande position. Hur jag fick reda på det, och hur vi kom in på det - har jag absolut ingen aning eller ett minne om. Men det var goa skratt!
Sen så satt jag och dom här två och snackade rent allmänt och så frågade dom mig om jag hade en hjärtevän, och samtidigt som dom fråga så var dom snabba med att påpeka: -"ja, kerstin hade du varit kille hade vi ju givetvis frågat om stjärtevän istället!"

Och jag sa något om det idag som jag nu har funderat på väldigt länge ... och det jag sa, eller ah svarade med var: -" Jaaa. Jag har mig ett hjärta. Hon kom som en käftsmäll på posten!"
Det jag har funderat över är att det är ett litet roligt uttryck, för det är ju så jävla sant. Ingen direkt förvarning, det var som om någon drog undan mattan under fötterna och sen var jag där, pladask - och fast. Underbart! Och trotts dagens avstånd så kan hon inte få mig att sluta le. Jag mår bra, hon gör mig lycklig. Men jag kommer må bättre när hon kommit hem!

Mitt liv är lite oplanerat förtillfället, det ända som finns fast spikat på schemat är min träning. Veckan som komma skall kommer bli spännande då en del kan avgöras, men en dag i sänder - så blir det bra till slut. För övrigt så har jag kommit ur Fas 1 och är nu på Fas 2. Det är den längsta utav dom. Men den mest plågsamma är den slutgiltliga Fas 3. Och vad alla dessa Faser står för är ett kapitel för sig. haha. Sleep Tight /K

och ur askan stiger ...

Jag säger bara två saker ... influensan och saknad går absolut inte ihop!
Jag blir sällan sjuk och är imun emot det mesta, men när jag väl blir det - så tar jag i rejält. För fy fan vad denna veckan har varit en Pain in the Ass.
40 graders feber, man fryser, svettas,fryser,svettas. En jävla migrän och man avisar allt ljud och ljus, snorig som Niagara fallen och en kropp som hamnat i koma. Jävligt mycket gnäll i början på detta inlägg ... Men vad det gäller mig och sjukdomar när jag väl är riktigt sjuk. Dom som känner mig vet hur klen, ynklig och små patetisk jag blir!

Jag har i princip sovit fem dagar i streck, har givetvis krälat mig till toaletten någon gång då och då. Knaprat några kartor panodil, tiparol och dikloflonak. Har knappt ätit något, vilket min vikt gnäller över idag - men det är ett problem att ta itu med på Mån.

Nu ligger jag i sängen och njuter av min första snus, Mp3:n rullar min älsklings playlist och Lejonkungen 2 visas på Tv:n.
Har slängt iväg några nya jobbansökningar, och det komiska var att med en utav ansökningarna - så hann jag knappt få iväg det innan "hon" ringde. Yesbox - jag har äntligen fått en intervjuv! woho! :) Tisdag kl.14.30.

Match mot Stenungsund imorgon och det känns si sådär. Fine, jag är uppe på fötterna. Men matchklar, det är ytterst tveksamt.

Kommer en mer välbefinnande blogg inom kort, förtillfället så har jag tre råttor som springer omkring överallt och ingenstans.

Saknar dig Z.
Sett dina bilder, man blir lite avundsjuk - men jag har fått det perfekta skrivbordsunderläget! ;)
Det är din playlist, varje dag, varje natt, hela tiden.
Och det är du och ingen annan, och absolut ingen annanstans som jag hellre vill vara än med dig!


Veckans Låt.

Matisyahu - Time of your song

"Keep my feet on the ground and my head in the clouds.
I'm the arrow, you're my bow ... shoot me forth and I will go!"

Z:as

Smörlåtarnas popdrottning.

9 Januari och klockan är 13.53

Solen skiner och vi har en klarblå himmel, men allt känns bara mörkt och trist för tillfället.
Det har varit den längsta natten på länge och jag har knappt sovit något. 4 tecknade filmer har fått rulla runt medans jag låg i sängen med ipod lurarna. Så småning om så däcka jag, och vaknade upp av att min mamma knackade på dörren. När jag öppnar den så stod hon utanför med ett leende och en kaffe kopp. Hon ställde den på sängkanten, och jag drog bara täcket över huvudet och tänkte skjut mig!
Det var en sådan känsla då jag kände, nu går jag i idé och så kliver jag upp, si sådär - bra tajmat någon gång i Maj. Då skulle jag iaf hinna duscha, klippa mig och fräscha till mig lite inför sommaren. Haha, skämt och sido.

Igår så var jag på landvetter och sa hej då till mitt hjärta som nu gett sig ut för nya äventyr och erfarenheter. Det ska bli kul och få höra av om allt och få se alla bilder, men de grämer mig lite över att du kommer vara grymt brun. Ett problem som jag får ta itu med senare!

Jag tänker på dig hela tiden ...

Z ka du vet A, det gö R m I g galen men de T finns ingen A nnan än du.

Smörlåtarna poppar igenom min lurar, jag tänker på dig och jag bara ler. En dag så småningom, så kommer jag ha funnit skrivelsen för Bert ljudet, jag har all tid i världen på att uppfinna ett om man säger så ... suck.

Skynda dig hem långsamt!


Min nedräkning har börjat ... bara 138 dagar kvar!

Smörlåtarnas popdrottning, haha. Ganska skön titel, skulle egentligen haft en annan först - men det kommer vid ett senare tillfälle. Nu blev det denna bara för att jag har en speciell spellista på ipoden, och jag tänkte skriva in ett översatt medley.

"Ord kan vara så svåra att tro på, dom kan vilseleda oss alla. Jag låter mina känslor vara min guide och går på det som fyller upp mig inombords.
Jag vet att
det jag känner är djupt, det är något som du inte kan förlora!
Du kommer snart att få se att
hjärtat mitt kommer stå ut den här tidens test. Så som det kommande dagarna skall passera, kommer jag att tänka på dig hela tiden

ditt ansikte, ditt hår, dina ögon, dina läppar och
den söta smaken på hur du smakar.
Du förstår …
du är min prinsessa och min anledning för en sång och jag kan knappt vänta på de dagar då jag ska få fylla dig med all min kärlek.

Jag vill vara din sol, dina stjärnor och din måne!
Jag vill vara din första varma sommardag i Juni och jag vill vara den som
är dig trogen och ärlig!
Jag vill bara vara dig nära

Jag lever här och nu och du lever här och nu inom mig, för varje sekund som jag känner
saknaden efter dig, så blundar jag och du är för alltid med mig! "

Vi Hörs Snart! /K

RSS 2.0