Pickin out the trash.


Helgen har varit lätt den bästa på länge!

Fredagen bjöd på en jävla härlig bakfylla pga en ganska impulsiv torsdag. Men det var bara upp och hoppa, in till stan, köpte en ny skjorta, en jävla massa sushi (15 bitar) och hem till min söta lilla fru. Där satt vi och grämde oss över vår huvudvärk och kommande prestationen för en sju jävla fest!

Vi var 4 tjejer, eller ah - snarare 3 som pimplade i sig en jävla massa ny "bensin" medans en annan liten partyblopper dvs jag - smuttade på en öl i över en timma. Vi började röra oss mot fest som var på Rio Rio båten. En utav polarna hade hyrt halva skiten, ett jävla dunkandes R&B - hip hop fest. Jag var som fisken i vattnet!

En utav oss fick sparken ut ur festen,
det var inte jag. Så vi ranglade vidare och hamnade på kära Valand.
Där var det mest tjöt och spel för min del. Vakten kom till slut och sa: "nu får ni änna ta och gå hem, vi har stängt"

Aja - gänget drog vidare till BK och stormade stället. 2 taxi bilar senare så var det ny fest på Redbergsplatsen till 8 på morgonen och som slutade med det största skedliggandet jag varit med om iaf. 5 på rad - fett nice!

Kommentaren för natten var helt klart:


A - "Men hallåååååååå, håll om mig då. hallå hallåååååååå"

Jag - "haha, öh okej"

A - "men hallååååå" (med lite tillhörande gnäll som man inte förstod)

Nattens Sketch:

Sebbe som går runt ensam, mumlandes i lägenheten snorpackad och låssas vara nån spansktalande, bandit - raggare? haha "hola mi fabulosa , los amigos - lockos!" haha

Fuck yeah!

Lördagen var bara rent soft. Massa godis mat, gott sällskap och en cp film - Shortbus. De är en film som finns att hyra, det stod på baksidan att det skulle handla om mycket sex och sånt. Men what the fuck!
En drama film och ah för mig var de mjuk porr. haha. Men men, goa skratt och kvidande. Blev lite mycket för Sebbe. ;)

Massa innebandy har det varit också. Nu har jag två matcher till denna veckan, men en skön ledig helg och en jävla Halloween fest. Fan vad jag ska äga på min utstyrsel!

"En nystångad tjur ligger inte kvar på backen efter och fått skit. Utan den reser sig igen för nya smällar!"

/Ko-Co-Kooooola!

Vióla!

whuuuaa!

Min gamla hårddisk är virusscannad och inkopplad i min nya. Och fan vad mycket go musik jag hittade.
Tänkte ge er min favorit genres 10 topp lista.

Akustik top 10:

1. Karl Martin Dahl - Walk away
2. Kane - Cane you Handle me
3. Fenrik Lane - Weddings off
4. Nicola Sarcevis - Nobody without you
5. Elin Sigvardsson - You get what you earn
6. Fenrik Lane - No excuse
7. Kurt Nilsen - Come down here (mitt favotit stycke på denna låt medföljer nedanför!)
8. Nicola Sarcevis - My aim is you
9. MatchBox - Hand me down
10. Fenrik Lane - Free ever after

" Come down here and hold my hand ... I will always be your friend!
Come down here and keep your beautiful smile when you think of me once in a while.
Come down here and don't you ever be sad ... Sure all the good things come to an end. But feel the fire bright and warm. It´s just like the place we grew up on ... She's delighted and could never hide it.
It reminds me how well she knows me!
"

Veronica Maggio!

Aldrig riktigt varit förtjust i henne.
Men jag vet inte, tvär-omvändning och hon är numera den som sjunger för mig.

"Men öppnar du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig. För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig..."

/K

Citius, altius, fortius!

Ny vecka, ny tid & Ny strid.
Helgen var jag på återseende med min Underbara vän, Shan the Man. Vi har fått snacka av oss all möjlig gojja. Vi har utbytt förbannelser, roligheter, rykten, skvaller och hjärtligheter. Så nu är min burk tom. Äntligen!
Av min umgänges krets, kompisar eller vänner - så är det ju som så. Mina vänner får inte plats på mer än ena handens fem fingrar. Och med all rätt!

Folk som har kommit och gått, haft sina olika sorters betydelser har blivit en viss typ av mindre beräkning och ork. Fine, vi kan ses ute - mötas randomly på stan etc. etc. Men that´s it ... det fortsätter bara så, och skapar ännu fler etc. Fine by me.

Det roliga är även dom som man trodde delade lika värderingar med, dom är ändå bäst!
Man snackar om vissa saker, man kommer överens om vissa punkter. Sen kommer den dagen ... BOOM ... !!
Personen (personerna) - dom den det, vad ni nu än vill bli kallade för ... gör det som vi precis pratat om och vad som skulle göra en grymt besviken och förbannad. Aouch, det är nästan så man vill bita sig i handen.
Vilket skämt!

Men det visar ju ens sanna värde ...

Nä, "... Citius, Altius, Fortius!"
Det är vad jag siktar på att bli, och vad jag vill vara jämfört med er andra ....

"... Snabbare, Högre, Starkare!"



/K


Akillés!

Jag har kommit in hit på bloggen och skrivet en massa texter, men aldrig producerat. Mest för att jag varit rädd för att bli missförståd. Behöva stå till försvars med något, tankar osv. Men, jag idag slog det mig. Min blogg är min blogg, antingen så fattar man eller så gör man inte. Man behöver inte grunda i varför jag skriver som jag gör, om vem hur eller varför.
Det här är min blogg och någon skapar sig en uppfattningen eller något liknande, så fine. Bra för er, men ta aldrig åt er eller något för givet - för ingen mer än jag kan förstå dess sanna innebörd!


Min Akillés Häl.

Du är fin som du är när du står med mig här. Gör dig inte en massa extra besvär utan var bara precis så som du är! Du är värd allt som livet kan ge och alla har vi nåt bra. Något som andra vill ha, även om det inte känns så var dag så är det upp till dig och även till mig ... att se till att allt ordnar sig!


Sprid glädje och du får dubbelt upp. Älska och du förstår!

Varje liten sak som du gör och varje litet ord som jag hör får mig att förstå att en vän som är så, är det finaste någon kan få!


Du vet hur orden var en gång ... för du tystnar ibland när du lyssnar och en dröm går oändligt långt. Allt kan hända och alla vindar kan vända. Du gör mitt liv till melodi, dess eko klingar inom mig och jag ser ditt ljus samt världens brus. Det kan tystna bakom dig så att nya ord och tankar föds. Men här i din närhet får du mig att känna: "okej, här kan du se mig som jag är!"


Det finns en sång som säger att, "som värmen när de blåser kallt och lockar dig till att gråta eller jubla. Den har någonting som griper tag och leder dig ifrån natt till dag. Den visar att vi hör ihop, som ett försiktigt glädjerop!

Det förenar oss i det bitterljuva, de liv vi måste klara av och allt vi tog och allt vi gav. Allt för att vi bara kan åka Europa runt ... Det är en sång om enkelhet - de lilla som vi alla vet ... den talar till de vackra och de fula. Den vakar oss i månens sken så skrällande men ändå ren!

Något brutet men ändå vackert, och alla drömmar vi har drömt - men samtidigt de vackra som vi nästan glömt. Allt finns ändå kvar och vi kan inte längre ljuga. Du ropar och man hör din röst, jag skriker ut, försöker få min tröst ... jag får ett ord som ger mig ett enkelt naket halleluja ...!"

De som jag just skrivit. Det är MIN livs kärlek. Mitt allt! Så som jag alltid vill känna! Spelar ingen roll om det är en person, ett djur eller serie ... t.om en idrott. (sorry coach) ;) Men det här är min passion, jag vet precis vilken! Och jag kommer dra ur varendra liten jävla kram gnista ur mig själv för att jag ska ha den livet ut!


RSS 2.0