Snart snart snart!"Skin som den sol du är och låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys som den stjärna du är - du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig ... talar ... bara sättet du ser mig.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.

Du är speciell - för mig helt underbar.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig!"


Fiiesta!

Jaao - lördag idag. Fest ute i Fjärås vilket ligger åt helvete enligt min egna mening!
Men det ska bli kul. Nytt folk osv - intressant kväll. Legat i badet ett tag, nu bränner jag skiva - sen skall det göras iordning lite här hemma innan folket kommer. Sen bär det av, whua whua wiie wah!

Ariiba!


Tick tock, tick tock!


2+2=5

Idag lägger man mer pengar på bröstforstoringsoperationer och Viagra än man lägger på forskning om Alzheimers. Det innebär att det år 2030 kommer att finnas många pensionärsdamer med stora bröst och lika många pensionärsherrar med kraftig erektion, men absolut ingen kommer att minnas vad man ska ha dessa saker till.

A man's got to do, what a man's got to do!

Lilla gubben då, HAHA


Hopp.

Inte för och skryta, men det finns faktiskt en anledning till att jag inte bowlar.
Men men, Jag vann! Mohaha!
Give me some Kung fu Panda!Oh Yes!

Ge mig en anledning till att inte tänka på dig nu!
I Like it Alot!How Far we´ve come!

Älskar låten mest för att det är Matchbox.
Allt handlar mer eller mindre om vad vi behöver tänka på, vad som vi verkligen behöver, det vi behöver tänka på!
Man kan göra så mycket förtänkande, det är mycket press på unga idag -  så som tänk på utbildningar, karriärer ...
rent utsagt framtid. Jag vet vilken typ av framtid jag vill ha. En bra, men ingen mer än mig kan ge mig den - och jag är nöjd med ordet bra idag!
Det är absolut inget fel på att planera i förtid och så. Absolut inte det jag menar, men ibland så glömmer man något - så som att leva i nuet - det som finns hos oss här idag - för det kan mycke väl bli våran Framtid!
 Yepp, denna låten får mig och dansa i badkaret i alla fall!Tungt Huvud.

Innebandyn är avklarad. Visst vi vann vår serieuppgång, har några strö träningar och en cup i Lerum nu innan lite vila. Vilket ska bli sjukt skönt för jag är jävligt trött fysiskt om inte och tala med psykiskt. Nu är det mest tankar om bar mark, fys träningar, mina sponsorer, kommande säsong, konkurrens och rent av bara en uppbyggning utav fysik!
Allt är ju stenhårt nu, det är nu det gäller!
Det handlar inte om att vinna, nu handlar det om och hänga kvar - och allt slit, och all tid det kommer att kräva - allt sånt gör mig stressad!
Kommer ihåg när jag spelade i 1:an sist, jag gick därifrån - och jag kommer mycket väl ihåg varför. Först och främst var jag inte mogen för det, men all tid man skulle lägga ner, all träning osv ... Mycket ifrån ens "egna" liv hamnade åt sidan .. Många uppoffringar ... men samtidigt, nu brinner jag för det!

Redan nu har det varit mycket stress, och jag är en ostress människa.
Rakt igenom, alltid tagit de lugnt - saker och ting löser sig, Hakuna Matata!
Men det har varit tufft i det sista, kring det mesta och flesta. Men jag vet själv - så länge jag gör mitt bästa så kan ju inget stå emot. Jag kan ju inte göra mer än så!

Sa upp mig på jobbet som jag hade förra veckan. Too bad att man inte har samma inkomst kvar, men jag ångrar fan inte beslutet ... och inga pengar i världen kan gå emot mitt beslut. Fine om man lever fattigt från och till, men det jobbet? eh nej!
fryser jag hellre arslet av mig och säljer korv på nätterna. That´s for sure!

Mamma var hos doktorn idag ... och jag bad till Gudarna att hon skulle få en operations tid. Men eftersom jag inte tror på Gud så kan ni ju gissa svaret: Nejjeee. Allt är ju komplicerat kring det hela, och det hon fick från dagens undersökning var att Han ville att hon skulle gå på sjukgymnastik i 6-9 veckor. Skämt och sido, jag ser det som Karma. ;) Haha - jag tror inte på Gud så varför ska Han lyssna på vad jag ber om, då får vi istället sjukgymnastik - jag får mer hemmajobb/gnäll.
No fence mama, men vi kommer inte speciellt bra överens nu när du är hemma och trampar hela tiden och samtidigt så ska jag göra det med. Tror du förstår mycket väl vad jag menar!

Huvudet har varit belastat ett tag nu, många tankar som far omkring. Mycket onödigt - samt saker och ting som behöver rensas ur systemet. Men jag har halvt lagt det åt sidan / slängt det på soptippen ... en del saker är inte nödvändigt att grubbla. Det löser sig själv - så småningom. Sen finns det ju mer konkretare ting, vad som är värt osv.
Men latsidan har gjort det till, aawsh - what will be will be, saker och ting kommer fram utav sig självt - och inget större än våran egna instikt kan ju leda oss! eller?
Men samtidigt så känner jag att det är ingen idé eller ork till att skriva om det heller. Haha!
Det är något som jag kommer förmodligen diskutera med min mor, min kärlek eller mina närmsta ... Men kort som sagt, alla kommer till en period då man bara blir trött!

En annan sak är att jag mötte min kärlek för första gången i Oktober. Vi hade sjukt kul och inte på tal om alla mysiga stunder fram tills att du åkte i Januari ... sen kom en utav dina livs resor. Obeskrivlig saknad jag känt, och även om du inte varit inom "synhåll" eller det här med närhet. Så har du bara växt in på mig. 31 Maj skulle du komma hem, men pga tråkiga omständigheter så blev det ett helt annat datum. Och som sagt, det är tråkiga omständigheter som du kommer hem - men det ska bli så skönt och få hem dig. All kärlek som jag sitter och sparar på ... Jag vill jag vill jag vill .... Och som jag sa ... som vi sa ... denna resa kommer ju bara göra oss starkare eller så visar de vad som är menat. Men till det positiva - det finns aldrig något, någon som kan gå emellan mina, dina, eller våra drömmar som vi har ihop - så länge det är Du & Jag!

Sol, glass och Villes B-day!

Nu har vi haft massa hundbesök och tårtkalas. Prinsen Villiam fyller 5 år idag och han har fått ett ben som nästan är större än mig. haha! Sen fick han lite annat gott och en bra vattendricksskål som han kan ha med sig överallt - som t.ex slottskogen i sommar!

Solen skiner och det är en klockren dag. Ska ta en sväng förbi stan och möta nåra polers, käka lite glass och köra livsnjutning till max.

Inte långt kvar nu, men tiden går extremt långsamt för det är minsan det ända som blockerar min hjärna förtillfället.
Saknar dig som en liten tjockis saknar sitt godis!"If I could take a trip to outer space, she would be the one I will see when I get to heavens gate.
She would welcome me with her arms open wide and a smile ..."


Raaawr!


A bag of wisdom!

Action is stronger than words!

Kungälvs Posten!

Äntligen tog Marstrand klivet upp!

Det verkliga nervdallret uteblev. Marstrand gick ifrån Frölunda redan i första perioden och hade sedan inga problem att säkra andraplatsen – och uppflyttningen till division 1.

– Vi har tagit poäng även när vi inte spelat bra, det är det som avgör, säger lagkaptenen Yaiza Jespersen.

Innebandy, division 2 dam Marstrand – Frölunda 7–1

Den där euforiska glädjen lyste med sin frånvaro när slutsignalen gick. Marstrandsspelarna såg faktiskt mest lättade ut. Äntligen var det slut på spekulationerna, de hade grejat division 1-statusen på egen hand.

– Det var lite nervöst innan matchen i dag. Vi visste ju inte riktigt hur det skulle bli om vi förlorade, även om förbundet sagt att vi skulle gå upp i alla fall. Men man vet ju inte, de kan ju ändra sig rätt som det är. Nu slipper vi fundera och det känns väldigt bra, säger Yaiza Jespersen.

Avslutningsmatchen hemma i Idrottshallen blev aldrig någon spelmässig höjdare. Någon större dramatik var det heller inte. Med 3–0 i ryggen redan efter första akten, blev de två sista perioderna en ren transportsträcka fram till slutsignalen. – Ingen jättematch i dag. Första var väl okej, men i andra var vi riktigt dåliga. Så vi vaskade om lite inför tredje för att få lite bättre fart. Det gav väl viss effekt i alla fall, tycker MIBK-tränaren Jari Puronpää.

Tillsammans med kollegan Martin Gustafsson satte han för tre år sedan upp en treårsplan. I lördags uppnåddes slutmålet.
– Klart att det känns bra. Men nu måste vi höja allt ett snäpp. Det kommer att krävas mycket mer av tjejerna i ettan. Vi behöver nog få in fem spelare av division 1-klass för att det ska gå. Ledarsidan behöver också förstärkas, säger Martin Gustafsson.

Yaiza Jespersen, som gör sin tredje säsong i klubben, förklarar årets framgångar så här:
– Det finns flera anledningar. Vi fick några nyförvärv, som har kommit in bra i laget och höjt kvaliteten. Sen gör vi mycket mål, det syns på vår målstatistik. Men det kanske allra viktigaste är att vi har tagit poäng även när vi inte spelat bra. Det är mycket det som avgör.

Hur firar ni det här?
– Ja, själv ska jag gå och jobba nu. På Ica Focus vid Liseberg. Jag jobbar till elva i kväll. Men de andra går säkert ut, så jag får väl komma efteråt. Timmarna på jobbet kommer nog att gå ganska snabbt nu.

Jonas Gustavsson jonas.gustavsson@kungalvsposten.se 0303-20 68 23

Marstrand – Frölunda 7–1 (3–0, 1–0, 3–1)
Marstrand: Annica Jeppsson 2, Malin Båstedt, Greta Nordlycke, Emma Emanuelsson, Annelie Westlund, Astrid Jonasson.

Bra: Målvakten Kerstin Nordin var på alerten när Frölunda väl kom fram till chanser. Annars en stabil laginsats, där ingen glänste mer än någon annan. onsdag, 18 mars 2009

Norrlands guld!

Hahahahaha - I loooooooove it!
Själv har jag aldrig direkt haft någon större passion för 08:or. Sen så har jag aldrig sett staden som ett nöjje.
Men ojaaaaa vilken grym reklam dom får tillägnad sig själv!

"Norrlands guld, om man vill vara sig själv för en stund!" ; )Vad säger man åt det!? Ssssccchh!

Sedär jag, segeryra - lagfest, pizza, melodifestival, ölhävning, snubbel och dubbel trubbel!
Det var min lördag!
Jäklar så kul vi hade i alla fall. Vi var hemma hos Ytte, snackade skit, året som vart, kommande år m.m. Topic innebandy givetvis. Sen någonstans i mitten/slutet utav melodifestivalen fick jag den briljanta ideen att ha ölhävartävling med the rookie gathenberg och den oövervinnlige ytte jonasson. Haha - jag spydde, gathenberg blev rund och Ytte Jonasson visade rörde inte en miiiin. Men men, påväg in mot stan blir antalet folk bara mindre och mindre. Till slut är vi 5 vilsna själar som börjar våran natt på Berså. Där dansar vi till techno, vandrar runt och bestämmer och sen för att dricka lite mer. I väntan på alkoholen så vänder jag mig om vid min sitt plats och ser en halvt flygande Ytte med en bricka i luften. Badabiing badaboom, efter en krasch och alkoholförlust vandrar vi vidare, och gretas var ett faktum. Lite dans, lite sierske spel med kära Noah, kärleksprat med kära Victor och skryt om min "Nya" tatueringen som jag låg inne med just då på halsen. Hade visserligen samma tatuering på både armbågar, knogar, hals och underarm. haha.

Gretas var inte riktigt med i vårat tempo, så vi drar på oss jackorna och drar vidare. Ett halvtfullt Valand med spritflaskor och pom poms kom nu in bild. 2 personer mindre, lite mer skaka rumpa och stalker eran var inne!
Där söta fröken Westlund fick en beundrare och jag fick jobbet "arga flickvännen."  Synd bara att vi hade kommit in i den stund att man glömde lika fort som när man sa något. Haha - hjälpte Westlund från stalkern, men en halvtimme senare när han gick på mig och sa "Mums, din tjej var skön och hångla med." Så gav jag snabbt repliken, "men jaha? hon är inte hemma." hahaha bra jobbat! Där sprack min hjälp gentemot Westlund!

Men men, jag kom igen ganska snabbt - väl på utsidan när vi skulle gå, så stod Stalkern och gnällde på Westlund, jag gick fram bestämt. Gav han en knuff, tog Westlund under armen. Och kebabbesöket var ett faktum!

Det var en skön kväll, trotts en stor fylla och krabbgång. Så kommer jag minsann ihåg allt, det var trevligt. Små diskussioner och trevligt sällskap. Division 1 nästa segeryra fest var helt klart 4 av 5 toast. Kanonkul!

På söndagen vaknade man, kändes som ett huvudmindre, röstlös - men fick nybakat bröd!
När jag kom in på toan och såg mig själv i spegeln så var jag sönderstämplad. Jag hade stämpel på hals, armar, armbågar, knogar ... det roliga är att stämpeltrycket var "God Jul önskar Astrid!" haha. It´s niiiice!

Segeryra - Division 1 nästa baby!

7-1 mot Frölunda. Säker plats, division 1 nästa baby!
Whua whua wiie wah!


Våååååågen!!!Glada humrar! ;)
Biiiiiiiraaa tajm!
Garanterat tre törstiga själar! Glada också!
Marstrand IBK Div 1 nästa baby!

Och så väskan med guldet!Comviq reklamen!

Asså - jag kan inte hjälpa det. I love them! HAHAHAHA.Magic System

Whuuuaa.
Snart ska vi köpa Magic System konsert biljetterna. Whua whua wiie wah!
Fan det ska bli så sjukt kul. Bara det och få komma ner mot malmö och möta gamla polare, festa lite - ströva runt. Gå på den sinnessjuka dansfesten i Köpenhamn. Det roliga är ju att jag är typ mer faschinerad utav deras dansare som dansar. Dom är typ 20 pers, och jag fattar fan inte hur dom kan röra sig så som dom gör. Haha!
Aja - det bli så som jag och Alexa sa. Med alkohol i kroppen då tror knoppen att man är på toppen. Vi lär förmodligen försöka efterlikna, men det lär väl bli mer shimpans aktigt!

Efter att ha haft en hyffsat bitter vecka - inte så, men haha - jag har varit en bitterfitta. Inte direkt funnits någon anledning till det, eller att saker och ting tagit emot.
Bara det att jag börjar bli sällskapssjuk efter dig nu mitt hjärta!
Grymt mycket också, men den lilla dos som jag fick idag - klarar jag mig på. I alla fall tills imorgon bitti!Ett ord. Oouff!!


Spotify!

Fy faaaaen vad underbart!

Många om och men. Äntligen fixat.

Hallefuckinglujah!

Jaha?


Jahopp, nu är innebandyn snart slut. Seriens sista match på lördag emot Frölunda. Sist vi mötte dom vann vi med 2-10. Men iofs, jag fick typ 3 skott på mig också. Jag var riktigt jävla kass och bakfull!
Nu kommer revanchen på lördag med en solklar 0:a!
Sen så hoppas jag på ett bravur med glädje för serieuppgång - det kommer bli fett nice!
Det kommer bli absolut tuffare, mera träningar, mera fys, bättre konkurenter, "större" resor och absolut en tuffare serie!

Idag lämnade jag in min tv på lagning, finally!
Efter många om och men så är den äntligen där iaf. Jag gick upp på morgonens arsle idag, johanna kom hit snäll som hon är för att hjälpa mig. Vi åker till Net On Nets verkstad som har öppet 8-17 ENLIGT HEMSIDAN. Men neeejje!
När vi kom dit så öppnade dom klockan 10. Med andra ord, jag hade gått upp på tok för tidigt och dessutom tjuvat Johanna på hennes sovmorgon, snopet!
En jävligt bitter Kerstin och en trött Johanna satte sig i bilen och åkte därifrån.

Tv:n fick vänta så vi gjorde ett nytt försök efter jobbet. Då gick det bättre, men då var det istället en 70 årig pensionär eller något som stod och jobbade. Och med det menar jag att det tog för fan år och dar innan mitt nummer kom upp på tal. Vilket var typ 3 nr senare efter att vi kom in. Typ 1 timmes väntetid. Men nu är den iaf där, yes.

Jävla massa bök och krångligheter nu det senaste, saker går sönder, protester och predikningar, gnäll, en gnällig hund och en sjuk mamma, ett försenat blogginlägg om kärleken till en ananas. Tiden som aldrig räcker till - eller tid som går för jävla långsamt!

Fortsätter dock framåt med ett leende för tiden som komma skall. Klipper på mitt måttband, skriver mina frågor, går runt och gör mitt bert ljud, lyssnar på musiken och tänker massa kärlek!
Iofs, när jag skriver detta - hur kan jag någonsin vara bitter, egentligen!
Mitt egna svar, aldrig någonsin!

Magic System konserten börjar närma sig och det ska bli sjukt jävla kul. Så som det ser ut nu ska vi röjja på gatornas torg i malmö fredag natt, och på lördagen ska vi på konserten i Köpenhamn som inkluerar en sjuk efterfest!
Söndagen, och just faktiskt den söndagen som vi befinner oss i Danmark så är det Köpenhamns största shoppingdag. Då ska vi käka feeeet bakfylle mat, på med solglasögonen, kolla folk, kolla affärer - och för min del, kanske en återställare? 1-3 Maj, Hell Yeah!

Just det ja!
By the way - 1 år närmare döden nu snart också!

Kom min älskade,
månen är stor och alla mina fönster är öppna inatt.
Öppna mot världen där kärleken bor...
Bara kom,
håll mej vaken inatt.
Vi är kvar - vi är tiden som går, bara du och jag !
och jag som aldrig sjunger!


And the new era is HipHop/RnB.


Dj Drama Feat Akon, Snoop Dog, T.I - Daydreaming Rmx.
Shawty LO Feat Trey Songs & Lil Wayne - The Supplier.
Ron Brows Feat Jim Jones - Pop Champange.
Keri Hilson Feat Lil Wayne - Turning me on.
Jazmine Sullivan - Lions & Tigers & Bears.
Yung L.A Feat Young Dro & T.I - Aint I Rmx.
Keyisha Cole - Sent from heaven.
Trey Songs - Wonder woman.
Attitude - Blow ya back out.
Trey Songs - In yah phone.
Mims - Move if you wanna.
Mike Jones - Next to you.
Fat Joe Feat Akon - One.


1. Souljah Boy Feat Pitbull & Sammie - Kiss me thru the phone Rmx.

"And every time I see ya, my feelings get deeper. I miss ya and I really wanna kiss you but I can´t. Baby you know that i miss you, I wanna get with you tonight but I can´t and that´s the issue. I just wanna kiss you but I can´t right now so kiss me thru the phone, I´ll see you later on."

2. Jennifer Hudson - If this isn´t love.

"... listens to me, cares for me so I truely believe. The kind of love that fits right like a glove. If this isn't love tell me what is, cause I never felt like this baby "

3. Maino Feat T-Pain - All the above.

"Until the day that I die, I will wave hi to the haters - mad that I finally done made it. Take a look and you can tell, that I´m destined for greatness. The struggle is nothing but love, I´m a soldier, I´m a rider. I´m all the above.
Just start dancing and shine in the love!"


4. Brandy - Long distance.

"There's only so many songs that I can sing to pass the time and I'm running out of things to do to get you off my mind. All I have is this picture in a frame, that I hold close to see your face everyday. With you is where I'd rather be!"

5. J Holiday - It´s Yours.

"How I feel -  Love is real!
Now that I can never get enough. The more I get the more I want. Touch me baby, I just love to do  ... Grab my body baby and hold my heart. It is yours in every way. You got me baby, so addicted to you. How I ain't never been here before!"

Barn är klockrena!

Albin 8 år skulle ringa och skämta med sin tjej.


Livet är underbart ibland.

Haha. Vad ska man säga, alla dessa gamla svenska profeter så som Tommy Nilsson, Uno Svenningsson, Thomas Ledin så har ändå Christer Sandelin gjort sitt. Underbara hitlåten från slutet av 80 talet får en att le och bara dansa själv i sitt egna vardagsrum med musiken på högsta volym. Och undra varför!
Antingen så är det för hans otroligt heta stil, eller faktumet av att han leker med en studsboll i videon eller att musik helt enkelt blir relaterade till saker och ting som finns i ens liv!


Rob, Ron & Matchbox 20 with addiction!

Rob Thomas - All that I am

"I am the sound of love's arriving - echoed softly on the sand.
Lay your head upon my shoulder and lay your hand within my hand.
I breathe where you breathe and let me stand where you stand with all that I am ...
... I give you all that I am"
Rob Thomas - Now comes the nights
Ron Pope - A drop in the ocean
Ryan Leslie - Addiction

"I'm lovin' your smile and I can't see no one else - It's you by yourself in spite of the crowd.
Baby no one else matters and it all started off with a kiss.
Never expectin' this and now I'm here copin with my addiction" 

Matchbox Twenty - How far we´ve come
The Script - I´m Yours


Udda!

Annons.

"Ja det låter ju kanske lite märkligt men ni som har hund eller har sett en hund någon gång vet säkert att de gillar att leka med allt de kommer över. Den här snyggt designade sex dockan kan vara en kul lekkamrat för din hund eller din grannes hund som kommer på besök."Haha. Tjaaa ... hur gör djur?

Ojojoj!

Lite okreativt, men jag prövar mig fram. Snart så ska allt färdigställas!


Melodifestivalfiasko.

Aldrig tyckt om skiten sen de började bli en massa deltävlingar osv. Och låtarna blir allt mer skumma och utländska.
Men, i år - en ballad. Visst ingen schalger yra .... Men oouuff! Vilken låt utav denna briljanta skitunge!


RSS 2.0