Nordin #86

420092-5

Totallt ointressant!

Sveriges väder håller i sig. Grått & Trist, rent utsagt förjävligt! I och för sig så ska jag inte klaga så där jättemycket, jag HATAR snö - och jag slapp det i år! haha. Men ändå. Måste det vara så grymt deprimerande väder hela tiden?

Fredag, löndag - start på helg. Och jag sitter och taggar mig till tusen för att göra en grym match idag. Med tanke på att det senaste har varit rena fiaskon! Grundsund blir absolut ingen lätt match. Sist vi mötte dom, vann vi hemma med 1-0 vilket enligt mitt tycker är inget "innebandy-resultat." Tjejerna har mycket spring i benen, och spelar ett sånt sjukt irreterande spel. Slå bollen, jaga, slå bollen, jaga osv. Man hinner aldrig riktigt få upp något lir. Kommer bli en seg resa både dit och hem. Men, ska hålla humöret uppe och fokusen på topp!

Mer och komma skall!
Solong /K

En skottsäker skyddsväst, men ändå inte!

Jag har länge varit sur och tvär för en väns situation. Hur människan kan undervärderas och ta så jävla mycket stryk, (ursäkta språket) bara för att "räcka till." Finns det något sådant? Gör man verkligen så?
Jag tror INTE!

Jag kommer ihåg den tid då jag älskade en person villkorslöst. Jag gjorde allt för henne, men samtidigt så förstörde jag allt med henne! Idealet av att vara det perfekta, så tyckte jag inte att jag räckte till. Jag gjorde saker, jag lade lögn på lögn ... allt för att försöka få henne att fatta att hon ska vara min och vara kvar! Men hur står jag idag?

Mitt allt försvann. Jag var inte mig själv i slutet, och jag förlorade det jag älskade mest p.ga. ljug - vilket aldrig riktigt varit jag!

Idag .... här och nu står jag. Aldrig riktigt tyckt om och vara singel. Inte för att jag letar efter någon och få kärlek ifrån. Och inte heller för att "göka." Jag är inte sådan!
Jag vill ha någon och bry om, skämma bort - uppskatta. Som ger mig glimten i ögat och jag får det tillbaka!
Det är nästan tragiskt - men jag vet!
Jag väntar på den "perfekte" - the one! Han/hon som ger mig pirr. Som ger mig glimten i ögat - och som får mig att rodna. Min "hon" har varit här ... Hon kommer alltid finnas här för mig!
Men för oss, som "lämnas" kvar, det är bara att inse fakta ... förstå ... och inse att man gör allt för att ha personen kvar i livet oavsett vad. Inga "men" ... Inget "men om att.." eller "jag kommer.." ... Jag accepterar!
Men ........... du är min eviga "sessa."

Idag fattade jag ett beslut. Jag har fyllt i ansökningarna och dom ligger på lådan imorgon. Jag lämnar mitt nuvarande liv. Jag lämnar mitt förflutna - och viger min framtid till något nytt.

Army - here I come!

Salut! /K

Väduren.

"Den som är född i Vädurens tecken präglas enligt astrologin av en stark energi och handlingskraft.
Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Strävar efter mycket glädje och aktivitet och vet att han/hon "är" någon. Men mitt i all aktivitet behöver även Väduren komma ifrån ibland för att få lite lugn och ro. Få vara ensam med sina egna tankar!

Utåtriktad, glad och energirik och äger samtidigt en stor portion humor.
Mot nära och kära är Väduren ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör till en älskvärd person!

Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han/hon är och vad den åstadkommer - men skryter inte utan visar ödmjukhet som gör Väduren mycket omtyckt. För Väduren är kärlek och trohet det allra viktigaste i livet. Han/hon är generös samt ger passionerad och fantasifull kärlek till sin partner. Trygghet och värme är viktiga delar, och Väduren förväntar sig att få det tillbaka utav sin partner eller vän.

Väduren vill gärna känna att den har rätt oavsett vad andra kanske tycker. "


Jaha... Jag är Vädur - så det här som står ovanför, står för mig ... med andra ord ...

Jag sprudlar av energi och är alltid glad. Ibland kan folk spy för att jag har på tok för många ord som vill komma ur munnen samtidigt, eller för att när det är läggdags och dom är trötta så är jag pigg som en lärka och vill leka.
Det står även att jag har "en stor portion humor." haha, tjaa - det betyder ju att mina otroligt dåliga skämt måste fungera!
"Ömsint, mjuk, förlåtande, generös - kärlek och trohet är det allra viktigaste i livet ..." Jaaa.... Det är ju bara ren fakta, svart på vitt. Jag är en jävla toffel, oh damn I am proud of it! Jag tycker om och vårda, skämma bort och behandla min respektive som en prins/prinsessa. Men vadå då? Världen är ju uppbygd så. Dominant, toffel - vänster, höger - emo kid, brat. Vissa väljer, visa formas sånna. Och ja! Jag är en Toffel.
Och det där med att Väduren gärna vill ha rätt, tss ... jag vill inte gärna ha rätt. Jag HAR rätt - för jag är alldeles för kinkig för att inse att jag har fel. I dom flesta lägen, annars så försöker jag byta samtalsämne på ett smidigt sätt ... "ja, men hörde du inte om isbjörnen som flög flygplan helt själv!?"  

Sleep tight! /K 


3 små flugor i en jävla smäll!

image4

En natts grubblande.

image3
Sedär ja!
Det var tydligen det ända som behövdes.

Måndag natt kunde jag inte sova - hur mycket jag än vred och vände på mig så gick det inte. Räkna får? Vad fan är det för skit. haha. Asså - efter ett bra tag stirrandes i taket så pallade jag inte mer. Klev upp, drog i täcket - travade ut till soffan och så på med tv:n. Man zappar hysterisk på remoten, finns det något? Inte ett skit ... Ut på nätet, surfar omkring - glor mailen, kollar facebook m.m. Sen så sitter man där igen, efter nån timmes surfande så fanns det inte ett skit och göra - Nödväg, torrent tankning. Hallelujah! Klickar igenom några avsnitt av Heroes & Gameplay. Shyssta serier båda två, men det är inget sömnpiller man vill bara se mer. Trycker hem en film - "The Wedding Daze."

Jävla shysst film, Jason Biggs som huvudroll. En rolig jävel!
Filmen handlar om en kille som hittats sin livskärlek och friar - de tragiska är ju bara att brudjäveln dör, och där står han helt utblottad, liknande Amor halvt näck, insmetad i olja och i röd-glittrande-hotpants.
Iaf, killen blir ju deprimerad - inte så konstigt kanske?
Men en dag på ett fik blir han påtvingad att göra något impulsivt utav sin bästa vän. Han friar till servitrisen och hon säger Ja! (Resten får ni väl ta reda på själva!)  ; )

Jävligt skön film, tyckte om den. Man små skrattade lite här och där. Den fick mig iaf till att tänka till lite. Nu när man varit arbetslös ett tag - så är det i alla fall på tiden och komma igång med något. Nya utmaningar, träffa lite nytt folk, ha lite umgänge och sällskap än att bara mögla ... som jag är så jävla bra på!

Nu är det i alla fall Tisdag natt, och jag googlat runt lite. Jag har bestämt mig för något! Woho! Kan ni tänka er?
Sökt reda på lite information, tagit reda på fakta, ansökningspapper ... Kollat ihop allt så jag fått min lilla röda tråd.
Nu finns det bara en sak kvar ... Agera!

Nyfikna?
Well ... Ni får nog snart vet!

Taata! /K

Tappra soldater!

Helgens match var emot Partille borta. Vi visste att det skulle bli en tuff match. Sist vi mötte dom förlorade vi. Men denna match var vi alla i laget tappra soldater, vi slet med både kropp och själ - och la verkligen in hjärtat i det hela! Vi visade minsann dom vad vi går för - Marstrand IBK är inga bönder, vi är tappra soldater! Vi tog hem skiten med 1-4 ... och det förtjänade vi verkligen!

Det ska ju bli oerhört intressant om hur deras matchreferat kommer se ut!

Veckan har börjat, grått och trist som vanligt i detta underbara Sverige. Men snart blir det nog ljusare tider. Eller ah, man kan ju iaf hoppas!

Imorgon så ska jag fixa lite små saker, springa förbi Pheonix och Chilli. Leka lite med "frugan" min - sen iväg till Kungälv för att sitta och glo innebandy. Inte så mycket att skriva förtillfället, jag är lika tråkig och bitter som vanligt! HAHA.

I Am A Legend ska jag kolla på nu, får väl se om det är något och hänga i granen.

Solong /K

oh happy bulgaria!

oh happy bulgaria!

Oskulden tagen.

Sedär ja .. då har jag blivit som "vissa" andra. En s.k. bloggare! haha.
Det var väl på tiden kanske?

Klockan är 09.00 och jag har inget mer vettigt att göra än och glo på "the faboulus life of famous." Tv:n rullar, med labtopen i knät. Ner kurad under täcket och inte ens ork att gå på toa. Haha. Snacka om att latheten själv krypit sig in under skinnet nu när man inte gjort något vettigt på ett tag!

Idag är det även fredag, helg - skönt. Iofs, har jag ju helg 24/7, men nu får ju polarna lite ledighet - haha. Och jag lite socialt umgänge. Sååå patetiskt! HAHAHA.

Månadens Ipod lista:

1. The Kooks - Naive
2. Black Eyed Peas ft. Papa Roach - Anxiety
3. Skillet - Rebirthing
4. Anna David - Fuck Dig
5. Lupe Fiasco - Superstar
6. DMX - Lord give me a sign
7. Amanda Jensen - Hallelujah
8. Good Charlotte - I don´t wanna be in love
9. Unwritten Law - Seeing red
10. Fall out Boy - I´ve got all this ringing in my ears and none on my fingers
11. Neverstore -  So much of not enough
12. Huey ft T.Pain, Bow wow - Pop, Lock & Drop it
13. Franchize Boys - Oh, I think they like me
14. Our Lady Peace - Innocent
15. CKY - Close yet far


Saftey first! /K

RSS 2.0